VI ОУ "Еньо Марковски", град Шумен

За родителите

 

ЕЧУ

 

Електронен дневник

Уважаеми родители и ученици,

С цел улесняване на комуникацията между членовете на училищната общност от учебна 2018/2019 година в VI ОУ "Еньо Марковски" - Шумен се въвежда изцяло Електронен дневникПлатформата, с която работи училището, е Школо с адрес: www.shkolo.bg.

Какво предлага платформата за Вас:

  • Комуникация
  • Електронен дневник
  • Мобилно приложение

Електронният дневник дава възможност да получавате информация за оценките, отсъствията и отношението на учениците към учебния процес в реално време.

За да работите с Електронния дневник е нужно да се РЕГИСТРИРАТЕ с телефонния номер, който сте предоставили на класния ръководител и той е въвел в системата.

За да се регистрирате е необходимо:

  1. Да сте предоставили на класния ръководител коректна информация за Вашия телефонен номер и имейл.
  2. Да въведете телефонния си номер и 6-цифрения код, който ще получите, в регистрационната форма на платформата: https://app.shkolo.bg/#register-tab Нулата в началото на телефонния номер НЕ се въвежда. Например, ако телефонният Ви номер е 0885 100 200, тогава въведете 885100200.

Ако има промяна в номера или не сте предоставили номер, уведомете класния, за да можете да се регистрирате. Иначе няма да е възможно. Отнася се и за родителите на новите ученици.

На имейла, който ще предоставите при регистрацията, ще получавате информация за всички въведени оценки, отсъствия, отзиви или получени съобщения.

За да използвате мобилното приложение следвайте инструкциите:

За безпроблемна работа с Електронния дневник, може да ползвате специално създаденото РЪКОВОДСТВО, а при проблем с регистрацията, моля да се свържете с класния ръководител.

Следвайки международно признатите практики за информационна сигурност, бихме желали да ви информираме, че Школо ООД получи сертификат за информационна сигурност ISO/IEC 27001:2017.

Сертификацията на Система за управление на сигурност на информацията, съгласно ISO/IEC 27001:2017 доказва, че Школо ООД гарантира в максимална степен сигурността, както на собствената си информация, така и на тази на своите клиенти и партньори.

Прикачени документи

Флаер-за-раздаване.pdf